СПА-балнео комплекс, който ще носи името KING VALLEY /“Царете

...
   СПА-балнео комплекс, който ще носи името KING VALLEY /“Царете
Коментари Харесай

СПА-балнео комплекс Царете на долината ще строят край Казанлък

   СПА-балнео комплекс, който ще носи името KING VALLEY / “Царете на Долината " / ще бъде построен в кв. „ Казанлъшки минерални бани “, на мястото на някогашния профилакториум край с. Овощник. Инвеститорите, известна софийска строителна  фирма, са показали плана пред  общинското управление в Града на розите, заяви електронният уебсайт " zakazanlak ".
Комплексът ще разполага 4 басейна с минерална вода -  един огромен плувен, детски, атракционен и дребен, 7 конферентни зали с общ потенциал до 800 индивида, състезателен блок с две стадиони, ресторант  с градина с общ потенциал от 620 места, под земята гараж, външен паркинг с 266 паркоместа, от които 30 за електрически автомобили и две зарядни станции.
  Общо 246-те стаи на хотела, приблизително по 50 кв. м всяка, и 19-те жилището ще могат да одобряват над 700 посетители. Предвижда се в най- новия в страната хотелски балнео и СПА-комплекс да бъдат наети близо 200 индивида личен състав.
    Плановете на вложителите са комплексът да бъде приключен в границите на към две години и половина или в края на 2021 година. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР